دانشمندان از “هیچ” انرژی بدست آوردند!
بیگ بنگ: گروهی از محققان با استفاده از مکانیک کوانتومی، “انرژی” را از “هیچ” بیرون کشیدند. دو آزمایش فیزیکی مختلف نشان داد این رویداد زمانی رخ میدهد که انرژی با استفاده از تلهپورت از خلاء بیرون کشیده میشود.
آزمایشهای جدید براساس نظریه “ماساهیرو هوتا” از دانشگاه توکیو انجام شدند. این نظریه در سال ۲۰۰۸ مطرح شده بود. نظریه هوتا در آن زمان توجهات کمی را به خود جلب کرد، زیرا استخراج انرژی از خلاء کوانتومی غیرواقعی به نظر میرسید، اما آزمایشهای جدید گامهای موثری در تغییر این مفهوم در جامعه علمی به وجود آورد.
هرچند بسیاری از محققان نظریه هوتا را رد کردند. اما این فرضیه در حقیقت نشان دهندۀ فرایندی نامحسوستر از استخراج انرژی از هوا بود. براساس این نظریه با استفاده از ویژگیهای مکانیک کوانتومی میتوان “انرژی” را به محیطی منتقل کرد که فاقد هرگونه انرژی است.
“ست لوید” فیزیکدان کوانتومی از موسسه MIT در این باره گفت: «این آزمایش نشان داد هنگام تله پورت، واقعا انرژی استخراج میشود.» نظریه هوتا براساس ایده تله پورت(دورنوردی) بنا شده است. طبق آن فیزیکدانان میتوانند انرژی را از طریق نوسانات در میدانهای کوانتومی از اطراف به خلاء بکشند و سپس از آن استفاده کنند.
پژوهشهای “هوتا” دربارۀ نظریهای که در سال ۲۰۰۸ بیان کرد، او را به این نتیجه رساند که انرژی منفی یک عمل مستقل نیست. سپس او درباره خلاء کوانتومی تحقیق کرد. براساس محاسبات وی “خلاء کوانتومی” میتواند در میدانهای کوانتومی نوسان کند. این امر در تئوری به معنای آن بود که انرژی میتواند بین دو منطقه مختلف حرکت کند یا تلهپورت شود. در واقع اصل عدم قطعیت هر سیستم کوانتومی را از قرار گرفتن در حالت کاملاً آرام با انرژی دقیقاً صفر منع میکند. در نتیجه، حتی خلاء نیز سرشار از انرژی است که از طریق میدانهای کوانتومی درهمتنیده، قابل دستیابی است.
ایدۀ تله پورت تاکنون دو بار توسط محققان دانشگاه واترلو و استونی بروک ارائه شده است. هر دو گروه توانستند “انرژی” را در مسافتهای میکروسکوپی در دو دستگاه کوانتومی جداگانه تله پورت و نظریۀ “هوتا” را اثبات نمایند.
محققان دانشگاه واترلو براساس نظریه “هوتا” متوجه شدند، وقتی انرژی در یک منطقه مصرف میشود، به یک خلاء انرژی در فضای متفاوت اجازه میدهد به انرژی دسترسی پیدا کند. “نایلی رودریگز بریونز” یکی از محققان این پروژه که اکنون در دانشگاه برکلی کالیفرنیا فعالیت میکند، در این باره گفت: «جالب بود که با تکنولوژی فعلی میتوانیم فعالسازی انرژی را مشاهده کنیم.» این تحقیق تردیدی باقی نمیگذارد که انتقال از راه دور انرژی یک پدیده کوانتومی واقعی است.
سایت علمی بیگ بنگ / منابع: interestingengineering.com , quantamagazine.org
درود بر دوستان گرامی.خواهشا سوال من را جواب بدهید.من آزمایش دو شکاف را در خانه با یک لیزر و یک مقوا که دو شکاف روی آن به فاصله نیم سانت ایجاد کردم،انجام دادم.در یک اتاق تاریک و نور از دو شکاف رد میشد و روی دیوار اتاق میافتاد.دقیقا شکل همان دو شکاف روی دیوار افتادو چیزی که من خوانده بودم که چند تا خط تاریک و روشن ایجاد میشود بوسیله این آزمایش ،اتفاق نیفتاد.اشکال کار من کجاست؟
با سلام و درود
می توان با طراحی های خاص نوعی ماشین یا سیستم طراحی کرد که بتواند انرژی از حالتی به حالت دیگر تبدیل کند، مثال تولید برق ،توسط ءگرانش،و ،،،این طرح در غالب مجموعه ای با نام گذاری توربین های ناپدار را در سال ۱۳۸۶ بزای اولین بار مطرح کردم، ونمونه ای از ان را با نامگذاری پمپ مکیوم (پی ،ام ،جی) پایلوت ازمایشی را ساختم،،اگر سرمایه گذاری باشد، یا خریداری باشد، واگذار میکنیم،
بسیار ممنون
احسنت استاد
تمام بعدهای اطراف ما سرشار از انرژی بینهایت هست !حتی با بلند کردن یک تکه سنگ و انداختن بر زمین انرژی برخورد به سادگی ایجاد میشود . اما از هیچ مطلق انرژی بدست نمیاد مگر اینکه در علم کوانتوم چیزی فراتر از یافته های علمی نهفته باشد که انرژی را از هیچ بیرون بکشد.
سلام ،مایلم با شما همکاری کنم، بهم ایمیل بدید
rkayedi1368@gmail.vom
دوستان، خلا کوانتومی با هیچ فرق داره. خلا کوانتومی واقعا “هیچ” نیست. هیچ یک مفهوم فلسفی است که با آنچه در فیزیک به صورت اصطلاحی به کار می ره تفاوت داره. از هیچ به معنای فلسفی چیزی تولید نمیشه.
آفرين. تولید هیچ در دنیای ما و بطور خلاصه جایی که چیزی وجود داره غیرممکن هست. چون هیچ نمیتونه دارای خاصیتی مثل فاصله و… باشه. ولی توی این دنیا هر نقطه یه مختصات داره و طبیعتا یه ویژگی
اون چیزی که اینها کشف کردن خیلی شبیه اون چیزیه که من کشف کردم اما به علت مسائل مالی مجبور شدم به تعویق بندازم. حقیقت میترسم بمیرم و اون چیزی که تو سرمه به کسی منتقل نکنم.
ما در عصری هستیم که از هیچ میتونیم کلی انرژی تولید کنیم.
به زودی دنیا متحول خواهد شد و فاتحه خودروهای فسیل و سوخت سوز و همچنین خودروهای برقی خوانده خواهد شد. مطمئن باشید.
میشه ایدهتون رو بگید؟
حالا به این علم رسیدید .
شما فکر می کنید انرژی ناشی از حرکت یا جنبش مواد کجا میره یعنی واقعا از بین می ره خیر در حقیقت این یه منبع انرژی بزرگ است که هم از بین نمیره هم اینکه تجدید پذیر است بی هیچ هزینه ای
بنظرتون قبل از اینکه جهان تشکیل بشه خلا وجود داشته ؟
پس باید منتظر دیدن فصل جدیدی از علم باشیم ،مثل وسیله هایی که بدون اتصال
وبا هواو خلع انرژیی تولید میکنند
پس به نظر من میشه چیزی که انرژی داره رو با تلپورت انرژی ش رو بیشتر
کرد
من ک هیچی نفهمیدم ولی مگه ما میتونیم تلپورت کنیم؟
شاید باور کردنش سخت باشه ولی بله چند ساله که در سطح اجسام خیلی کوچیک موفق شدن تلپرت انجام بدن .البته هنوز در ابتدای راهه
شما درست می گوئید. من هم با وجودی که رشته فیزیک خوانده ام چیزی دستگیرم نشد چون تئوری کوانتوم خیلی پیچیده است و با واقعیت های طبیعی و روزانه ما جور در نمی آید .
تله پورت چی هست اصلا ؟:/
جا به جایی اجسام با سرعتی بیش از سرعت نور
جابجایی اجسام بین 2 نقطه، بدون طی کردن فاصلۀ بین این 2 نقطه
مثل تو فیلما، یدفه ازینجا میره اونجا