جهان ما تنها حبابی شناور درون بی نهایت جهان!
بیگ بنگ: اگر دانشمندان در آینده قادر باشند با استفاده از کرمچاله ها سفر کنند، تنها برای سفرهای بین ستاره ایی در جهان و یا فقط به عنوان ماشین زمان استفاده نخواهند کرد، بلکه با استفاده از کرمچاله ها می توانند دو جهان حبابی را به هم متصل کنند،ایده ای که چند دانشمند از جمله استیون هاوکینگ ارائه شده است و آن ایده ی جهان های نوزاد است.
هنگامی که چیزی به درون سیاهچاله ایی سقوط می کند چه بر سر آن می آید؟ بر اساس نظریه ی نسبیت عام ، به ناچار در حالت تکینگی در داخل سیاهچاله ناپدید می شود، ولی نظریه ی کوانتومی نشان می دهد که تکینگی( در ناحیه ای از سیاهچاله که چگالی و گرانش در آن نقطه ای بی نهایت می شود، تکینگی می گویند) واقعا نمی تواند وجود داشته باشد و آنچه در اعماق سیاهچاله وجود دارد شکل نهایی کف کوانتومی در مقیاس پلانک(planck scale ) است. تنها جایگزین توصیف تکینگی ها بر حسب نظریه ی نسبیت عام ، توصیف آن ها بر حسب نظریه ی کوانتومی است. این بدان معناست که نظریه ی کوانتومی برای گرانش ابداع شود که هنوز هیچ دانشمندی نتوانسته این کار را به درستی انجام دهد. زیرا انجام آن امری بسیار دشوار است. یک راه برای انجام آن به کار بردن توابع موج است مانند موج های مرتبط با چیزهایی مانند الکترون ها.
هاوکینگ سعی کرده است محاسبه کند که تابع موج برای کل جهان چگونه است ولی نتوانسته است بگوید که آن تابع موج شبیه به چیست. کشف مهم آن است که که کلیه ی موج های ممکن مانند توابع موج گربه ی شرودینگر همزمان وجود دارند(یعنی تمام اتفاقات ممکن در جهان هستی همزمان وجود دارند)استیون هاوکینگ معتقد است که این بدان معناست که کلیه ی جهان ها می توانند همزمان وجود داشته باشند. این موضوع احتمالا توضیح می دهد که بر سر چیزی که به درون سیاهچاله سقوط می کند می آید! از سر دیگر یک کرمچاله وارد جهانی دیگر می شود.
اگر دانشمندی مانند استیون هاوکینگ درست بگوید این نتیجه بدست می آید که تمامی کیهان ما و هر آنچه درون آن است همه ی آن چیزی نیست که وجود دارند. یعنی کائنات ما شاید به تعداد غیر قابل شمارش فقط حبابی در میان بسیاری از کائنات دیگر است. این حباب ها و یا کیهان ها به وسیله ی کرمچاله های بسیار کوچک، کوچک تر از آنکه بتوان از درون آنها عبور کرد، به یکدیگر متصل هستند. به این جهان ها ، جهان های نوزاد می گویند زیرا یک سیاهچاله در یک جهان، کرمچاله ی بسیار کوچکی در فضا – زمان می سازد ، ولی انتهای دیگر کرمچاله ممکن است به صورت طبیعی متورم شود و جهانی جدید بسازد.
مطالعه بیشتر در: irrsinn , ralentz , Baby universe
یکم دندون روجگر بذارید بلاخره نظریه ام کامل میشه فراموش نکنید که علم فقط درهمین چند دهه پیشرفت کرده ی حساب سرانگشتی بکنید متوجه خواهید شد که حتما چندسال دیگه ی نظریه خوب ارائه میشه
اشتباهه به نظر من.
جهان ما در هیچ حبابی نیست.
اگه برنامه نویسی بلد باشین منظورم را متوجه می شوید.
اصلا دید نظریه دهنده نسبت به جهان اشتباهه.
من تا به حال همه ی نظریه هایی که دادم با این که 17 سالمه فهمیدم همشون قبلا اثبات شده تا این که چند وقت پیش نظریه جهان ما مجازی و کامپیوتری است را دادم که دیدم این هم قبلا داده شده و این نظریه را من که سنم کمه برای اثبات با این که شاید بتونم اثبات کنم ولی اگه اثباتش کنن که خودم به خودم اثباتش کردم باعث می شود این نظریه و خیلی از نظریه های دیگر رد شود به نظرم.
ما می توانیم کهکشان ها را جدا و کنار هم تصور کنیم ولی جهان ها را نمی توانیم جدا و کنار هم تصور کنیم.
یک حرفی هست که همیشه می گم : هیچ جهانی بیرون از جهان ما وجود ندارد.ولی جهانی به جز جهان ما که در بیرون جهان ما باشد وجود دارد.
تمام این مطلب نظر من بود و ممکن است اشتباه باشد.
سلام البته حرف شما درمورد عقل سلیم درسته اما درمورد جهانهای با ساختار دیجیتالی پیشرفته موافق نیستم ضمن اینکه نظریه باید بر اساس ساختار فیزیکی قابل تحلیل بنا باشه نه اینکه من بیام بگم مثلا جهانهای مولد فقط ساخت ذهنیت بشر بود اینکه نمیشه نظریه باید حتما بر اساس مشاهدات و یکسری منطق ریاضی بیان بشه که بشه بهش تکیه کرد البته این نظر منه و حرفای شما کاملا قابل احترامه پایا باشید
بیشتر بزرگترین دانشمندان میگن جهان های حبابی در فضا احتمال زیاد هست من نمیدونم چند تا اما همین طوری بدون منطق چیزی اثبات نکن جهان ما منبسط میشه این بزرگ ترین سند جهان های حبابی هست جناب
آره دوست من، عقل سلیم منظور ریاضیات نیس
ببین، هرجا که بدون انجام محاسبات و بدون استفاده از ریاضیات و بدون انجام آزمایش از روی احساس انسان ها یه چیزی به یه شکلی به نظر بیاد که درسته بهش میگن طبق عقل سلیم درست به نظر میاد (یعنی انتظار ما اینه که درست باشه)
مثلا به نظر میاد که خورشید داره حرکت میکنه و ما ثابت هستیم، یا به نظر میاد که زمین گرد نیست وگرنه میفتیم پایین!
عقل سلیم چون خیلی تحت تاثیر عوامل مختلفه واسه همین هم توی دانش ارزش چندانی براش قائل نیستن، مخصوصا در مورد دانش های نوین مانند نسبیت و کوانتوم که تا حد زیادی با انتظار شهودی ما در تضاد هستن . . .
ولی منظور من از عقل سلیم عقل محاسباتی و ریاضیاتیه که مثلا باهاش از طریق ریاضیات جرم یه سیاه چاله رو محاسبه میکنن ! .
دوست گرامی عقل سلیم که در دانش نوین جایگاهی نداره چون بیشتر دانسته های ما خلاف عقل سلیم هستند، حتی بسیاری از دانسته های گذشته نیز همین طورند، مانند گرد بودن زمین! و یا خورشید مرکزی! که به همین دلیل هم خیلی طول کشید تا پذیرفته بشن (چون با عقل سلیم ناسازگار هستند)
و اما برخلاف وجود هوش فرازمینی که احتمالش بسیار بالاس بحث جهان های موازی به این درجه از اطمینان نرسیده و هنوز پایه های بسیار محکمی نداره و خیلی از فیزیکدانان باهاش مخالف هستند (با وجود اینکه خودم خیلی بهش علاقمند هستم و بسیار امیدوارم که واقعیت داشته باشه) و نمیشه گفت که حتما این تعداد جهان وجود داره…
منظور من از عقل سلیم همون عقل ریاضیاتی و محاسباتیه ! .منظور شما از عقل سلیم چیه ؟! . غیر از اینی هست که من میگم ؟! .
من با انبساط جهان مطمئنم جهان های حبابی ۱۰۰ درصد هست ممکنه ۱۱تا باشه یا هر عددی ولی هست قدیم هم می گفتن فقط راه شیری هست بعد دیدن اشتباهه
یکی اینکه وجود جهان های موازی با یونیورس ( جهان ) ما کاملا با عقل سلیم مطابقت داره و اگر غیر از این بود یعنی فکر میکردیم جهان ما تنها جهان موجود هست و غیر از جهان ما جهان دیگه ای موجود نیست خوب این فکر خنده داره و با عقل سلیم سازگار نیست همون طوری که عقیده نبود تمدن های مثل ما و یا پیشرفته تر از ما در کهکشان خودمون و یا سایر کهکشان ها به شدت با عقل سلیم غیر سازگاره ! . دوم اینکه مطمئنا و یقینا بین جهان ما و جهان های موازی ( فضا زمان ها و بیگ بنگ های متورم شده دیگه ! ) با جهان ما پل ارتباطی وجود داره و راه ارتباطی به هیچ عنوان بسته نیست و البته باید جالب باشه که خوب بین این جهان های موازی ( یعنی در فضای خالی بین این جهان های موازی همون طور که شکل بالا نشون میده ! ) چه چیزی هست و ماهیت اون چیز چیه و خوب خیلی سئوال های دیگه … ! . وهمه این اینها نشون میده که عظمت آفرینش خیلی خیلی خیلی … بیشتر از اون چیزیه که حتی ما بتونیم تصورش کنیم ( نه اینکه بشناسیمش و آگاهی نسبت بهش پیدا کنیم ! نه ! چون خیلی از ما حتی نمیدونستیم و نمیتونیم تصور کنیم که جهانی که خودمون داریم توش زندگی میکنیم چه قدر بزرگ و عظیمه چه برسه به اینکه بتونیم جهان های موازی با جهان خودمون رو حتی تصور کنیم ! که دیگه اونوقت بعد از تصور کردن تازه بحث شناخت و محاسبات ریاضی پیش میاد ! ) .
نخیر. قرار نیست همه یافته های علمی با عقل سلیم جور در بیان. اگه قرار رو بر این میذاشتیم، پیشرفت علم دهه ها پیش متوقف شده بود.