نقش فعالیت مغز در پیش بینی نیروی کارها
بیگ بنگ: محققان پیوندی میان فعالیت دسته های عصبی در مغز و مقدار نیروی تولید شده در کارهای فیزیکی یافته اند که راه را برای ساخت وسیله های بهتر در راستای کمک به بيماران معلول هموار می سازد.
به گزارش بیگ بنگ، محققان دانشگاه آکسفورد در تحقیقات خود به رابطهی آشکاری میان فعالیت دسته های(خوشه های) عصبی در مغز و نیروی تولید شده در کارهای فیزیکی پی برده اند. بر اساس یافته های جدید، الگوهای هماهنگ فعالیت الکتریکی در غدد عصبی بنیادی از قابلیت پیش بینی میزان نیروی تولید شده در فعالیت های فیزیکی داوطلبانه مثل ایجاد مُشت با دست ها و بلند کردن پاها برخوردارند.
محققان در اثر بررسی بیمارانی که دوره های شبیه سازی مغزی را گذرانده اند، رابطه ای میان ميادين الکتریکی تولید شده در سلول های عصبی و نیروی تولید شده توسط خود بیمار پیدا کردهاند. شبیه سازی مغزی یک روش جراحی برای درمان برخی از علائم عصب شناختی بیماری پارکینسون می باشد، مثل آشفتگی و لرزه. این دستاورد می تواند نقش موثری در تبیین عوامل بروز بیماری های نظیر بیماری پارکینسون ایفا کند.
تحقيق منتشر شده در مجله “علوم زندگی” نشان می دهد که نحوه ادغام این فعالیت ها در غدد عصبی برای ایجاد اثرات فیزیکی می تواند بطور دقیق با معادلات ریاضی توصیف گردد. در زمینه ساخت دستگاه ها و وسایلی که حرکت بیماران معلول را سهولت می بخشند، پیشرفت هایی حاصل آمده است، اما این تحقیق جدید شرایط را برای ساخت وسایلی مهیا خواهد کرد که طی آن، نیرو یا سرعت حرکات به حالت تعدیل در خواهد آمد.
پروفسور پیتر براون از شورای تحقیقات پزشکی واحد دینامیک شبکه مغزی در دانشگاه آکسفورد که مسئولیت رهبری تحقیق را بر عهده داشت، گفت: « پیشرفت های چشمگیری در ساخت واسطه های مغز-ماشین در حال حصول است که از قابلیت درمان های پزشکی و توان بخشی خارق العاده ای برخوردارند.» در نتایج بدست آمده در طول تحقیقات، نقش غدد عصبی در کمک به بخش های مستقیم مغز جهت کنترل های واکنشهای ماهیچه ای و نحوه عدم موفقیت این پروسه در بیماری پارکینسون به بررسی می رسد.