معرفی کتاب: بین دو بی نهایت
بیگ بنگ: بین دو بی نهایت یعنی چه؟ اشاره به مفهومی است که دنیای مرئی موجودات دوران آن، در مقایسه با تمام جهان هستی بی مقدار است؛ مثل سنگریزه ای در کف اقیانوس پهناور! البته سخن از دنیای کوچک، در اینجا مفهوم دنیای نسبی است اگر بخواهیم ابعاد دنیای مرئی را بفهمیم باید این نکته را اضافه نمود که نور با سرعت تقریبی سیصد هزار کیلومتر در ثانیه، حرکت می کند هرگاه یک موجود زمینی بتواند با سرعت نور در فضا حرکت کند، در هر امتدادی تقریبا پانزده میلیارد سال نوری طول می کشد تا به انتهای آن برسد با این حساب دنیای مرئی یک فضای کروی با شعاع پانزده میلیارد سال نوری می باشد.
بین دو بی نهایت
نویسنده: محمد ربیعی
انتشارات : آراد کتاب
موضوع: فیزیک نجومی، کائنات، ستاره شناسی
سال چاپ: 1391
تعداد صفحات: 460
موضوعات کلیدی کتاب:
1- چاله های گرانشی متغیر
2- چگالی انرژی
3- جریان همسو
4- نظریه دوبروی و مسئله شکل گیری امواج مادی.
5- نظریه ی جورج النبک و گائوداسمیت در مورد اسپین الکترون و پدیده ی زیمن.
6- نظریه ی شوارتسشیلد در مورد دمای غیرعادی منطقه ی تاج یا هاله ی خورشیدی.
7- نظریه مهبانگ و چگونگی انبساط فضا.
8- ماده تاریک یا جرم گمشده در ساختمان کهکشان های بیضوی و حلزونی.
9- فرضیه ی گرما- هسته ای به عنوان راه تأمین سوخت و تولید انرژی در ساختمان ستارگان.
10- روش تشکیل دنباله ی غبار در ساختمان اجسام دنباله دار.
همان طور که گفته شد، اینها و تعدادی دیگر از نظریات رایج در حوزه ی علم فیزیک و نجوم مورد شک و تردید قرار گرفته اند، و راه حل های تازه ای به جای روش های گذشته مطرح و ارائه شده اند، که امید است رهگشای جامعه ی علمی واقع شود. شکل رابطه های ماکس پلانک و رابطه ی جاذبه عمومی نیوتن نیز اندکی تغییر یافته و به جای مقادیر ثابت فیزیک مقادیر متغیر قرار گرفته اند. همان طور که دانشمندان جهان عقیده دارند، امکان حرکت و کنش های متقابل ماده در مقیاس خرد و درشت، باید براساس قانون واحدی بیان شود. در نتیجه فیزیک کلاسیک و فیزیک کوانتوم باید مفهوم مشترکی پیدا کند.
دو قانون مجزا برای دو مقیاس متفاوت از ساختمان ماده، موضوعی بی اساس است و توجیه و ارزش علمی ندارد. زیرا حد مشخصی برای تقسیم ساختمان ماده به دو مقیاس خرد و درشت وجود ندارد. امکان تحقق این هدف با تغییری که در شکل رابطه ی نیوتن اعمال می شود، میسر است. همه ی موجودات طبیعت، علاوه بر اینکه از نظر شکل هندسی، رفتار و حرکت خود دارای تنوع و اختلاف می باشند، آنها دارای رفتار و خصوصیات مشترک نیز می باشند، امکان کشف خصوصیات مشترک ماده که نتیجه ی تأثیر عوامل و روابط پنهانی و یکسان می باشد، یکی از اهداف مهم و نیازهای اساسی انسان در عرصه ی فعالیت علمی است.
بخش اول: بحث روانشناختی
بخش دوم: جاذبه عمومی
بخش سوم: چاله گرانشی
بخش چهارم: چگالی انرژی
بخش پنجم: جریان همسو
بخش ششم: امواج نوری
بخش هفتم: ساختمان اتم
بخش هشتم: ساختمان ستارگان
بخش نهم: بررسی نظریه مهبانگ
نجوم«بین دو ب«بین دو بی نهایت» یعنی چه؟ی نهایت» یعنی چه؟
درود
من کتاب بین دو بینهایت را خریداری نمودم و پس از مطالعه آن نکات زیر را دریافتم :
نویسنده همانگونه که خود در مقدمه ذکر نموده ، از نگاه تردید و عدم اعتماد به نوشته هایش در کتاب پا به دنیای فیزیک گذاشته است، ( مقدمه ؛ بر سر دو راهی)
رشته تخصصی ایشان اصلا فیزیک نیست ، لیسانس زمین شناسی ( طبق فرموده نویسنده در مقدمه کتاب)
مطالب محرز و اثبات شده فیزیک را با مثالهای گنگ و غیر قابل قبول رد نموده است( مثلا وجود فشار در مرکز کره زمین را رد نموده است و آنجا خالی از فشار میداند چون نیروی گرانش در مرکز صفر است!!!) و یا اظهار نظر ایشان در مورد دمای درون ستاره ها که چند میلیون درجه سانتیگراد نیست بلکه بمراتب کمتر است ( صفحه ۳۳۱) بدون هیچ اثبات ریاضی و استدلالی و…که کلیت کتاب را مفهومی بدون پشتوانه علمی نشان میدهد، ایشان یافته های علمی بسیاری از دانشمندان مانند نیوتن ، انشتین و هاوکینگ و…را رد میفرمایند.
بدون هیچ محاسبه ریاضی و یا کاوشی با ابزاری چون تلسکوپ و… و بدون هیچ آزمایشگاهی وارد دنیای سیاهچاله ، ستارگان ، کهکشانها و یا درون اتم شده و آنرا تحلیل نموده اند .
حتی شخص ثالثی با تحصیلات دانشگاهی کتاب ایشان را تایید ننموده است.
بنده از انتشار این کتاب بسیار متعجبم و اینکه در سایت بیگ بنگ نیز اشاعه میگردد!
لطفا عزیزانی که کتاب را مطالعه فرموده اند نظرات خود را بفرمایند و بنده را آگاه نمایند ، شاید اشتباهی در کار است!
باتشکر