روایت ناسا از روند برخورد 2 کهکشان
به گزارش بیگ بنگ به نقل از ایسنا، سیاهچاله کلان جرم بزرگترین نوع سیاهچاله در کهکشانهاست که گمان میرود در مرکز تقریباً همه کهکشانها از جمله کهکشان راه شیری نیز یافت شود و دارای جرمی معادل صدها هزار تا چندین میلیارد برابر جرم خورشید هستند. این سیاهچالهها پر جرمترین نوع سیاهچالهها هستند و گرانش بسیار زیادی دارند که در جهان بی نظیر است.
مشاهدات تلسکوپ “نوستار”(NuStar) ناسا نشان میدهد این پدیده در اثر ترکیب گرانش دو کهکشان که سرعت دورانی آنها را کند میکند و سبب کشیده شدن اجرام دو کهکشان به داخل سیاهچالهها میشود، به وجود میآید. پس از کاهش اثرات برخورد دو کهکشان مجددا اجرام مختلف از جمله ستارهها، سیارات و دیگر اجرام شروع به گردش در اطراف سیاهچالهها میکنند. کلودیو ریچی مسئول انجام این مطالعه گفت: « این دادهها به ما کمک میکند تا بتوانیم به اطلاعات بیشتری درباره رابطه یک سیاهچاله و کهشکان میزبان آن برسیم.» جزئیات بیشتر این پژوهش در “یادداشت های ماهانه انجمن نجوم سلطنتی” منتشر شده است.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: NASA
سلام
ممنون بابت سایت عالی تان.
اگه در وسط همه کهکشان ها سیا چاله های بزرگ وجود دارد پس چرا مرکز کهکشان ها درخشانتر از دگر قسمت هایش بنظر میرسد درحالیکه باید تاریک باشد ؟
لطفا معلومات دهید
سیاه چاله ها حتی نور را هم به داخلش می کشد. نوری که در اطراف سیاه چاله به دام می افتد حتی نور با سرعت زیادش هم نمی تواند به اطراف کهکشان پخش شود و اگر پخش شود خیلی ضعیف دیده میشود.
در واقع اطراف سیاه چاله درخشان دیده می شود نه داخلش.
اطلاعات بهتر را از این پیوند بدست اورید
bigbangpage.com/?p=27444
چون جاذبه سیاهچاله زیاده ستاره ها زیادی دورش جمع میشن و بسیار پر نور هستس
به نظر اگر افق رویداد رو یک کره به مرکز سیاهچاله در نظر بگیریم سطح خارجی کره درخشان باید باشه نه تاریک چون در اثر چرخش باید دمای بالایی داشته باشه