بیگ بنگ: دانشمندان در ماه مارس ۱۰ سیگنال قدرتمند رادیویی را از یک نقطه یکسان در اعماق فضا کشف کردند و اکنون باری دیگر ۶ سیگنال مشابه از همان منطقه از فضا، در آنسوی راه شیری را ردیابی کردهاند.
به گزارش بیگ بنگ به نقل از همشهری، این امواج رادیویی پرسرعت در دسته گریزانترین و فرارترین سیگنالهایی هستند که تاکنون در فضا کشف شدهاند، این سیگنالها تنها چند میلی ثانیه دوام میآورند، اما در این مدت کوتاه، به اندازه کل انرژی یک روز از خورشید انرژی تولید میکنند. اما با وجود قدرت بالایی که دارند، دانشمندان هنوز منشا آنها را کشف نکردهاند.
تا پیش از کشف ۱۰ سیگنال پی در پی رادیویی در ماه مارس، تصور بر این بود که این امواج به صورت اتفاقی و از مناطق اتفاقی در فضا تابیده میشوند و بدون وجود الگویی خاص، محققان هیچ منشایی برای آن نمییافتند. دلیل ناشناخته باقی ماندن این امواج نادر بودن آنها نیست زیرا روزانه ۲۰۰۰ امواج رادیویی سریع در سرتاسر جهان تابیده میشوند. این کوتاه بودن مدت زمان تابش آنها است که ردیابی این امواج را دشوار ساخته است.
اکنون با رصد ۱۶ پرتو رادیویی همه از یک نقطه یکسان دانشمندان توانستهاند گزینههایی که ممکناست عامل ایجاد آنها باشند را محدود کنند. اولین سری این امواج در ماه مارس ردیابی شدند که از نقطهای در خارج از کهکشان راه شیری تابیده شده بودند و از الگویی تکرار شونده برخوردار بودند. ۶ موج توسط رادیو تلسکوپ آرسیبو در پورتوریکو ردیابی شدند که در فواصل ۱۰ دقیقهای تابیده شده بودند و چهار موج دیگر در طول ماه بعدی از همان نقطه ردیابی شدند.
اکنون دانشمندان دانشگاه مکگیل در کانادا ۶ موج مرموز دیگر از همان نقطه را ردیابی کردهاند که با در نظر گرفتن یک سیگنال دریافتی در سال ۲۰۰۷ از همین نقطه، تعداد امواجهای تابیده شده از یک نقطه در خارج از کهکشان به ۱۷ میرسد. تاکنون امکان یافتن مکان دقیق منشا این امواج فراهم نیامده است، اما محققان میتوانند حدس بزنند که سیگنالها از مسیری بسیار دور به زمین میرسند. برهمین اساس دانشمندان احتمال میدهند این امواج از ستاره نوترونی جوانی ساطع شدهباشند که با سرعت در چرخش است. جزئیات بیشتر این پژوهش در نشریۀ Astrophysical منتشر شده است.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: sciencealert.com
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=60549
علم واقعیت هست و با عقیده ی دیگران حقیقت عوض نمیشه. این امواج هرچیزی میتونه باشه هم میتونه از ستاره های نوترونی ساطع بشه هم یوفوها یا شاید هم چیزایی که ما اصلا نمیدونیم چون تو این جهان همه چیز ممکنه و بهتره بجای نظر دادن دنبال حقیقت باشیم.
شایدم یوفو ها باشن . دانشمندا همیشه نیمه پر لیوانو میبینن 🙂
یوفو؟دوست عزیزکمتر فیلم ببین
نمیدونم چرا مردم به موجودات فضایی با یوفو های مسخرشون اعتقاد دارند
یکم علمی قضیه رو نگاه کنیم به نظر منم امواج متلق به ستاره نوترونی است
خود میچیو کاکو ک از بزرگای فیزیک نوین هست هم وجود یوفوهارو رد نکرده .بعد شما ب این صراحت و با دید کاملا عاقل اندر سفیه رد میکنی.اگه شما ی خورده ب فیزیک نوین اشراف داشته باشین متوجه میشین ک در هستی کاملا فراتر از معلومات حال حاضرمون زندگی میکنیم . پس پیشنهاد میکنم هیچوقت با قاطعیت نظر نده . تو اوج دانش هم ک باشی باید مث انشتین و هاوکینگ و بقیه بزرگان به نظریه بسنده کنی :))))
تخیل های بی مورد نباید چشم ما را از واقعیت دور کند
این اقای میچیو کاکو که دیده اخرشه هر چی به نظرش میاد رو میگه از نظر اون هیچ چیز غیر ممکن نیست البته بیشتر این کارا رو هم برای جلب توجه انجام میده
در کل ما باید واقعیت رو قبول کنیم نه که ان را خودمان ان را بسازیم و واقعیت چیزیه که هست
دوست عزیز جناب Endless ما نمی تونیم فرضیات احتمای یک فیزیک دان مشهور رو صرفا برای جذب مخاطب و دیده شدن در نظر بگیریم در ضمن چیزی که ما از یوفو ها میگیم یکی از هزاران جواب احتمایه و ربطی به فیلم های علمی تخیلی یا چرت و پرت های هالیوودی و اینها مربوط نمیشه به زبان دیگه میشه گفت که نظریه ای وجود داره که جهان ما یک شبیه سازی کامپیوتریه که نسل های بعدی اون رو به وجود آوردن این همانند یوفوهاست و شبیه فیلم های علمی تخیلیه و ما نمی تونیم بگیم که این فکر اشتباه یا درسته هر چند احتمال وجود موجودات فرا زمینی از ۵۰ در صد بالا تره….