یک میلیون انسان تا ۱۰۰ سال آینده ساکن مریخ میشوند!
بیگ بنگ: ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس ایکس دیدگاه خود را درباره سکونت دادن انسان در مریخ برای افرادی که توان مالی پرداخت ۲۰۰ هزار دلاری بلیط سفر را داشته باشند، تشریح کرد.
براساس گزارش BBC، ماسك بنيانگذار شركت فضايي خصوصي اسپيسايكس، در كنگره بينالمللي نجومي در مكزيك اعلام كرد برنامه او براي سكونت دادن انسان در مريخ از سيستم حمل و نقل تجديدپذيري بهره خواهد برد كه در هر سفر 80 روزهاش به سوي مريخ 100 مسافر را به همراه خواهد برد. طول اين سفرها به تدريج به 30 روز كاهش پيدا خواهد كرد.
اين سيستم حمل و نقل شامل فضاپيماهايي قابل استفاده مجدد است كه در مدار زمين از اكسيژن و متان سوختگيري خواهند كرد و پس از فرود در مريخ نيز امكان سوختگيري مجدد وجود دارد. ماسك ميگويد براي اينكه بتواند در اين برنامه هزينه سفر را به 200 هزار دلار برساند بايد از سيستم حمل و نقل قابل استفاده مجدد بهره ببرد. هدف وي سكونت دادن جامعهاي يك ميليون نفري روي مريخ است كه بتوانند به تدريج به خوداتكايي برسند، هدفي كه از نظر ماسك تا 100 سال ديگر محقق خواهدشد.
ماسك ميگويد براي اينكه بتواند مريخ را به مقصدي قابل دسترس تبديل كند قصد دارد يك ميليون انسان را به اين سياره انتقال دهد. براساس زمانبندي برنامه اسپيسايكس، اولين پرواز به مريخ در سال 2022 رخ خواهد داد از اين رو ماسك معتقد است سكونتپذيري يك ميليون انسان در مريخ هدفي است كه ميتوان در طول زندگي به آن دست يافت و هركسي ميتواند در صورت توانايي تامين هزينه، به مريخ سفر كند. ماسك نام اولين فضاپيمايي كه راهي مريخ خواهد شد را قلب طلا نامگذاري خواهد كرد،نامي برگرفته از كتاب “دستورالعمل مسافرت مجاني به كهكشان”، نوشته داگلاس آدام. محل پرتاب اين فضاپيما پايگاه فضايي كندي خواهد بود، درست از همان سكويي كه ماموريت آپولو به سوي ماه آغاز شد.
نمونه آزمايشي اين فضاپيما طي چهار سال آينده پروازهايي آزمايشي به سوي فضا انجام خواهد داد اما تمامي اين پروازها زير ارتفاع مداري خواهند بود. ماسك به تازگي از انجام موفقيتآميز اولين آزمايش موتور راكت رپتور شركت اسپيس ايكس خبر داد، موتوري كه قرار است انرژي مورد نياز فضاپيما و بوستري كه فضاپيما را در مدار قرار ميدهد را تامين كند.
تركيب اين بوستر و فضاپيما سيستم حمل و نقل بينالمللي يا ITS نام دارد كه در كنار هم ارتفاعي برابر 122 متر دارند، يعني بزرگتر از راكت V پروژه آپولو. بوستر به 42 موتور رپتور مجهز خواهد بود كه در حلقههايي متمركز قرار گرفتهاند: حلقه بيروني حاوي 24 متور،حلقه مياني حاوي 14 موتور و حلقه مركزي حاوي هفت موتور خواهدبود. فضاپيما نيز به 9 موتور مجهز خواهدبود و ميتواند باري به وزن 450 تن را به مريخ حمل كند.
ماسك ميگويد مسافران اين فضاپيما در اين سفر 80 روزه خود را با تماشاي فيلمها، آموزش و بازيهاي بيوزني سرگرم خواهند كرد. فضاپيما هر دو سال يكبار، زماني كه فاصله مريخ و زمين به كمترين حد خود خواهد رسيد، به مريخ سفر خواهد كرد. اين فاصله در سال 2018 به 57.6 ميليون كيلومتر خواهد رسيد. دورترين فاصله ممكن اين دو سياره از هم 400 ميليون كيلومتر است.
زماني كه فضاپيما به مريخ ميرسد، به تدريج كاهش ارتفاع يافته و از اتمسفر عبور ميكند. پس از آن موتورهاي روشن ميشوند تا سرعت آن كاسته شود و فضاپيما بتواند به صورت عمودي روي پايههايش فرود بيايد. ماسك آيندهاي را متصور ميشود كه هزار نمونه از اين فضاپيماها در مدار قرار ميگيرند. هزينه اين سفر به تدريج به 100 تا 140 هزار دلار كاهش پيدا خواهدكرد اما سفر بازگشت به زمين براي مسافران رايگان خواهد بود.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: BBC
من این پیامو میزارم ۱۰۰سال دیگه اگه میخونی این پیامو از مریخ یه صلواتم برای ما بفرست .
احسنت ایلان
البته یکم اغراق و زیادروی کرد ولی فکرشو دوس دارم البته ما که تا صد سال دیگه زنده نیستیم ولی امیدوارم بشریت خوب خودشونو با اونجا مطابقت بدهند
میریم اونجا اون مریخ بدبختم نابود می کنیم بعد دنبال سیاره می گردیم
از شو تلویزیونی مارس وان چه خبر ؟ قرار بود در سال ۲۰۱۸ اولین مریخ نورد به مریخ بره تا وسایل اولیه سکونت را مستقر کنه ؟ ناسا با همه تجربیاتش در اعزام انسان به مریخ آنهم در سال ۲۰۳۰،تردید داره اونوقت یک شرکت هلندی که هیچ سابقه ای هم نداره میخواد در سال ۲۰۲۴ چهار انسان به مریخ بفرسته … واقعا که پولدارها چه حقه هایی که نمیزنند
یکم عمبق تر فکر کنید میرن دنبال پول این شد نظر با رفتن به مریخ و تهیه بانک ژنتیک حیات و فرستادن به اونجا انسان میتونه از حیات محافظت کنه که ارزشش خیلی بیشتر از پوله
سلام
شاید ابتدا به ساکن اینطوری بشه ولی بعدش وقتی جامعه مریخی متولد شد همون جا دنیال قدرت و بسط سرزمینی خواهد اومد…مطمنا کشورهای نظیر هند چین روسیه و ژاپن و امریکا و مجموعه اروپا در مریخ صاحب سرزمین و کلون های اجتناعی خواهند شد..
فکرشو بکنید اگر تمدنی جدید در مریخ به وجود بیاد که در آینده پیشرفته تر از زمین بشود. نظر کشور ایالات متحده که در پیشرفت تکنولوژی و صنعت از قرن ۲۰ به اینور از اروپا جلو زد
بشر فقط دنبال پول و قدرته. مطمئنا کسایی که میرن اونجا میگردن دنبال طلا و نفت و فلزات گرانبها بلکه بتونن برگردن زمین و پولدارتر بشن. البته نه همشون
بشر برای بقای نسل خود باید جای پای خود را در کرات دیگر محکم کند ، این گونە سفرهای اکتشافی تفریحی نیستند بلکە لازم و ضروری میباشند ………………