بیگ بنگ: ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس ایکس دیدگاه خود را درباره سکونت دادن انسان در مریخ برای افرادی که توان مالی پرداخت ۲۰۰ هزار دلاری بلیط سفر را داشته باشند، تشریح کرد.
براساس گزارش BBC، ماسک بنیانگذار شرکت فضایی خصوصی اسپیسایکس، در کنگره بینالمللی نجومی در مکزیک اعلام کرد برنامه او برای سکونت دادن انسان در مریخ از سیستم حمل و نقل تجدیدپذیری بهره خواهد برد که در هر سفر ۸۰ روزهاش به سوی مریخ ۱۰۰ مسافر را به همراه خواهد برد. طول این سفرها به تدریج به ۳۰ روز کاهش پیدا خواهد کرد.
این سیستم حمل و نقل شامل فضاپیماهایی قابل استفاده مجدد است که در مدار زمین از اکسیژن و متان سوختگیری خواهند کرد و پس از فرود در مریخ نیز امکان سوختگیری مجدد وجود دارد. ماسک میگوید برای اینکه بتواند در این برنامه هزینه سفر را به ۲۰۰ هزار دلار برساند باید از سیستم حمل و نقل قابل استفاده مجدد بهره ببرد. هدف وی سکونت دادن جامعهای یک میلیون نفری روی مریخ است که بتوانند به تدریج به خوداتکایی برسند، هدفی که از نظر ماسک تا ۱۰۰ سال دیگر محقق خواهدشد.
ماسک میگوید برای اینکه بتواند مریخ را به مقصدی قابل دسترس تبدیل کند قصد دارد یک میلیون انسان را به این سیاره انتقال دهد. براساس زمانبندی برنامه اسپیسایکس، اولین پرواز به مریخ در سال ۲۰۲۲ رخ خواهد داد از این رو ماسک معتقد است سکونتپذیری یک میلیون انسان در مریخ هدفی است که میتوان در طول زندگی به آن دست یافت و هرکسی میتواند در صورت توانایی تامین هزینه، به مریخ سفر کند. ماسک نام اولین فضاپیمایی که راهی مریخ خواهد شد را قلب طلا نامگذاری خواهد کرد،نامی برگرفته از کتاب “دستورالعمل مسافرت مجانی به کهکشان”، نوشته داگلاس آدام. محل پرتاب این فضاپیما پایگاه فضایی کندی خواهد بود، درست از همان سکویی که ماموریت آپولو به سوی ماه آغاز شد.
نمونه آزمایشی این فضاپیما طی چهار سال آینده پروازهایی آزمایشی به سوی فضا انجام خواهد داد اما تمامی این پروازها زیر ارتفاع مداری خواهند بود. ماسک به تازگی از انجام موفقیتآمیز اولین آزمایش موتور راکت رپتور شرکت اسپیس ایکس خبر داد، موتوری که قرار است انرژی مورد نیاز فضاپیما و بوستری که فضاپیما را در مدار قرار میدهد را تامین کند.
ترکیب این بوستر و فضاپیما سیستم حمل و نقل بینالمللی یا ITS نام دارد که در کنار هم ارتفاعی برابر ۱۲۲ متر دارند، یعنی بزرگتر از راکت V پروژه آپولو. بوستر به ۴۲ موتور رپتور مجهز خواهد بود که در حلقههایی متمرکز قرار گرفتهاند: حلقه بیرونی حاوی ۲۴ متور،حلقه میانی حاوی ۱۴ موتور و حلقه مرکزی حاوی هفت موتور خواهدبود. فضاپیما نیز به ۹ موتور مجهز خواهدبود و میتواند باری به وزن ۴۵۰ تن را به مریخ حمل کند.
ماسک میگوید مسافران این فضاپیما در این سفر ۸۰ روزه خود را با تماشای فیلمها، آموزش و بازیهای بیوزنی سرگرم خواهند کرد. فضاپیما هر دو سال یکبار، زمانی که فاصله مریخ و زمین به کمترین حد خود خواهد رسید، به مریخ سفر خواهد کرد. این فاصله در سال ۲۰۱۸ به ۵۷.۶ میلیون کیلومتر خواهد رسید. دورترین فاصله ممکن این دو سیاره از هم ۴۰۰ میلیون کیلومتر است.
زمانی که فضاپیما به مریخ میرسد، به تدریج کاهش ارتفاع یافته و از اتمسفر عبور میکند. پس از آن موتورهای روشن میشوند تا سرعت آن کاسته شود و فضاپیما بتواند به صورت عمودی روی پایههایش فرود بیاید. ماسک آیندهای را متصور میشود که هزار نمونه از این فضاپیماها در مدار قرار میگیرند. هزینه این سفر به تدریج به ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار دلار کاهش پیدا خواهدکرد اما سفر بازگشت به زمین برای مسافران رایگان خواهد بود.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: BBC
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=56470
من این پیامو میزارم ۱۰۰سال دیگه اگه میخونی این پیامو از مریخ یه صلواتم برای ما بفرست .
احسنت ایلان
البته یکم اغراق و زیادروی کرد ولی فکرشو دوس دارم البته ما که تا صد سال دیگه زنده نیستیم ولی امیدوارم بشریت خوب خودشونو با اونجا مطابقت بدهند
میریم اونجا اون مریخ بدبختم نابود می کنیم بعد دنبال سیاره می گردیم
از شو تلویزیونی مارس وان چه خبر ؟ قرار بود در سال ۲۰۱۸ اولین مریخ نورد به مریخ بره تا وسایل اولیه سکونت را مستقر کنه ؟ ناسا با همه تجربیاتش در اعزام انسان به مریخ آنهم در سال ۲۰۳۰،تردید داره اونوقت یک شرکت هلندی که هیچ سابقه ای هم نداره میخواد در سال ۲۰۲۴ چهار انسان به مریخ بفرسته … واقعا که پولدارها چه حقه هایی که نمیزنند
یکم عمبق تر فکر کنید میرن دنبال پول این شد نظر با رفتن به مریخ و تهیه بانک ژنتیک حیات و فرستادن به اونجا انسان میتونه از حیات محافظت کنه که ارزشش خیلی بیشتر از پوله
سلام
شاید ابتدا به ساکن اینطوری بشه ولی بعدش وقتی جامعه مریخی متولد شد همون جا دنیال قدرت و بسط سرزمینی خواهد اومد…مطمنا کشورهای نظیر هند چین روسیه و ژاپن و امریکا و مجموعه اروپا در مریخ صاحب سرزمین و کلون های اجتناعی خواهند شد..
فکرشو بکنید اگر تمدنی جدید در مریخ به وجود بیاد که در آینده پیشرفته تر از زمین بشود. نظر کشور ایالات متحده که در پیشرفت تکنولوژی و صنعت از قرن ۲۰ به اینور از اروپا جلو زد
بشر فقط دنبال پول و قدرته. مطمئنا کسایی که میرن اونجا میگردن دنبال طلا و نفت و فلزات گرانبها بلکه بتونن برگردن زمین و پولدارتر بشن. البته نه همشون
بشر برای بقای نسل خود باید جای پای خود را در کرات دیگر محکم کند ، این گونە سفرهای اکتشافی تفریحی نیستند بلکە لازم و ضروری میباشند ………………