بیگ بنگ: یک تیم از ستاره شناسان وجود یک سیاره جوان را تنها با عمر یازده میلیون سال که در فاصله بسیار نزدیک به دور ستاره اش می چرخد با دوره ی چرخش ۵.۴ روزه، تایید کردند. اندازه ی این سیاره حداقل ۵ برابر زمین است و یک ابر نپتون محسوب می شود.

این سناریو ها می تواند با مشاهدات ناشی از جست و جوی سیارات جوان و مطالعۀ نحوه ی چرخش آنها قابل آزمون باشد. اگر جمعیت نزدیکی از این سیارات در یک جا شکل گرفته باشند و از طریق تعاملات با دیسک های طبیعی مهاجرت کرده باشند، فواصل نهایی آنها باید با سیارات جوان پر شده باشد. برای توضیح مهاجرات سیارات به قسمت های داخلی، تعامل با دیسک های ستاره ای یا ستاره ها در بازه های زمانی بسیار طولانی می تواند، تاثیر گذار باشد.
سیاره تازه کشف شده به دور ستاره ی K2-33 با یازده میلیون سال می چرخد که یکی از بهترین سیاره های جوان شناخته شده است. ستارهشناسان دو نظریه را برای شکل گیری این سیاره مطرح کردهاند: سیاره K۲-۳۳b طی چند صد هزار سال به جایگاه کنونیاش مهاجرت کرده یا اینکه دقیقا در همین جا متولد شده است. اگر نظریه دوم صحت داشته باشد، میتواند احتمالات جدیدی را در مورد شکلگیری سیارات غولپیکر ارائه کند.

سیاره K2-33b اولین سیستم سیاره ای است که با داده های ماموریت k2 تلسکوپ فضایی کپلر ناسا تجزیه، تحلیل و کشف شده است. این تیم برای بررسیهای بعدی از رصدخانه کک در هاوایی کمک گرفت. این تیم یک مجموعه گسترده و پیگیر از مطالعات را انجام داد، زیرا مطالعه ی ستاره های جوان سخت تر از ستاره های پیر است. ستاره های جوان توسط گرد و غبارهایی احاطه شده اند که سیاره را شکل می دهد؛ دانشمندان برای غلبه بر این مشکل از سیگنال های انتقالی ِ عبور سیاره از مقابل سیاره استفاده می کنند. زمانی که یک سیاره فراخورشیدی از برابر ستاره ی میزبانش عبور میکند، درخشش ستاره به میزان بسیار کمی کاهش مییابد که همین برای تلسکوپ کپلر به منظور شکار سیاره کافی است. جزئیات بیشتر این پژوهش در Astronomical Journal منتشر شده است.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: astronomynow.com
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=51472