بیگ بنگ: همه ی ما می دانیم که دیر یا زود حیات در زمین نابود می شود؛ اما چگونگی نابودی بشر و حیات، ذهن دانشمندان و نظریهپردازان زیادی را به خود مشغول کرده و هریک برای آن فرضیهای ارائه میکنند.
براساس گزارش ساینس الرت به نقل از همشهری، ممکن است تا ۶ میلیارد سال دیگر خورشید به مرحله غولپیکری خود رسیده و به جرمی غولپیکر سرخ و متورم تبدیل شود و اتمسفر زمین را تبخیر کرده، پوسته و گوشته سیاره را از هم دریده و هسته آن را فرو ببلعد. با اینهمه تا آن زمان شاید انسانی روی زمین باقی نمانده باشد تا این فصل پایانی سیارهای که زمانی زیستگاه میلیونها موجود زنده بود را به تماشا بنشیند.
احتمال اینکه حیات روی زمین بسیار سریعتر از مرگ خورشید و در نتیجه نابودی کل سیاره زمین از بین برود، در میان دانشمندان از اهمیت زیادی برخوردار است. اوایل سال ۲۰۱۵ محققان سوئدی بنیاد چالشهای جهانی با همکاری با دانشگاه آکسفورد گزارشی را منتشر کردند که در آن به ۱۲ خطر جهانی اشاره شده بود که از توانایی نابودی حیات در آیندهای نزدیک برخوردارند. نویسندگان این خطرها را پایان تمدن بشر و یا حیات بشر توصیف کردهاند، سناریوهایی که هریک به گونهای آخرالزمان را توصیف میکنند.
در میان این خطرهای جهانی مواردی مانند شیوع جهانی بیماری، فروپاشی اقتصادی، جنگهای اتمی، برخورد سیارک بزرگ و تغییرات اقلیمی به چشم میخورند. محاسباتی که به انجام چنین مطالعاتی ختم میشوند بسیار حساس بوده و به ناشناختههای غیرقابل پیشبینی زیادی وابستهاند. اما این امکان وجود دارد که شدت احتمال هریک از این سناریوها را تخمین زد، کاری که محققان با استفاده از اطلاعات موجود برای ۱۰۰ سال آینده بشر انجام دادهاند.
نتیجه این بررسیهای آماری نشان میدهد آنچه شانس بیشتری دارد که به تمدن یا حیات بشر پایان دهد هوش مصنوعی است. براساس گزارش چالشهای جهانی، طی ۱۰۰ سال آینده احتمال اینکه بشر سیستمهای هوش مصنوعی بسازد که به راحتی خود را از دست انسان رهایی ببخشد زیرا به وجود انسان نیازی نخواهد داشت، یک به ۱۰ است. با اینهمه محقق شدن این سناریو نیز کار چندان سادهای نیست. در سالهای اخیر متخصصان هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدهاند در صورتی که فکر شده عمل کنند، کامپیوترهای فوق هوشمند بیشتر از آنکه مساله ایجاد کنند، میتوانند مسائل بشر را حل کنند.
با این همه در گزارش عنوان شده که همین توانایی هوش مصنوعی را به خطری بینظیر تبدیل کرده است که از یک سو میتوان از آن برای مقابله با دیگر خطرها استفاده کرد و از سویی دیگر ابزاری است که خود میتواند انسان را تهدید کند. در این صورت، یک روبات قاتل در این سناریو به اندازهای یکسان میتواند خطرناک و بیخطر باشد.
خطر دیگری که شانس وقوع آن و در نتیجه نابودی نسل بشر در ۱۰۰ سال آینده بسیار بالا است، آغاز شیوع جهانی یک بیماری یا جنگ هستهاست. همچنین تغییرات اقلیمی نیز درصورتی که مهار نشود، تا ۲۰۰ سال آینده تیشه به ریشه بشریت خواهد کوبید. نویسندگان این گزارش خطراتی که انسان قادر به مهار آنها نیست، مانند انفجارهای گاما در نزدیکی زمین و به آتش کشیدن کل سیاره را در نظر نگرفتهاند. خطر برخورد سیارک با زمین و نابودی آن نیز یک در ۱۰ هزار تخمین زده شده است، به بیانی دیگر احتمال اینکه پیش از برخورد سنگ فضایی پنج کیلومتری با زمین، انسانها به ویروسی آلوده شده و نابود شوند بیشتر است.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: sciencealert.com
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=41985
هیچ کدوم مشکلی نیست
چرا که اگر روبات ها بتونن به این سطح برسن ما میتونیم با طراحی ویروس های پیشرفته و انتقال اون ها به سیستم هاشون نابودشون کنیم یا اینکه با هک کردن اون ها به سرعت توانایی هاشون رو به دست بگیریم
در مورد شیوع بیماری هم اشکالی نیست چون تا ۱۰ سال آینده ما می تونیم به کمک ژنتیک ویروس هایی به عنوان وکتور بسازیم و باعث نابودی اون ها بشیم
در مورد شهاب سنگ ها هم فقط باید شانس بیاریم تا ۵۰ سال آینده چیزی به زمین نزدیک نشه چون هم اکنون ناسا در حال ساختن محافظ هایی برای زمین هست اما اینکه چقدر قدرت مند باشن و چقدر ساختنشون طول بکشه ……..
در مورد تغییرات اقلیم و آبــــ به زودی اتفاقاتی مخصوصا برای آب می افته اما اگر آب تموم بشه پول و ارزشش زیاد می شه و اون زمان سرمایه دار ها در این زمینه سرمایه گذاری می کنن تا پول در بیارن و محققان به راحتی روش هایی برای تصفیه ی آب دریا پیشنهاد می کنن
پس هیچ مشکلی نیست و جایی برای نگرانی نیست
اما فقط مقداری زمان می خواهد
به نظر من شیوع بیماری برای نابودی نسل خاص احتمال بیشتری داره چون بیماری ابولا هم از سازمان بهداشت جهانی به سرقت رفته بود احتمال بیماری دیگه هم وجود داره
اصلا دلیلی نداره که ماشین ها علیه ما اقدامی کنند. نه احساس دارن. نه طمع و نه انگیزه حفظ بقا یا تکثیر. توانایی هم ندارن.
دوست من شما از یک دیدگاه دیدی همین هوش مصنوعی روبات رواج پیدا کنه خیلی ها بیکار میشن مثلا کارخانجات فقد از این ها استفاده میکنه و هرج و مرج بین مردم بوجود میاد یا مثلا روبات قاتل که اینم یه نظر دیگه اس در کل به نظر بنده نسل بشر خیلی بیشتر عمر میکنه چون کسایی هستن ک دقیقا مراقب همه چیز هستن از جمله شیوع بیماری و جنگ هسته ای و غیره ولی تغییرات اقلیمی به نظر من خیلی شانس بیشتری داره تو تهدید کردن نسل بشر مثل عصر یخبندان
درسته.
تغییرات اقلیمی شانس بیشتری دارند
دوست من خودشون که توانایی ندارن ولی اگر کسی بخواد اونا رو کنترل کنه بحث اینه