پيشگويي آينده نگرانه نیکولا تسلا
بیگ بنگ: نیکولا تسلا دانشمند مشهور صربستانی-آمریکایی قرن بیستم بود که به خاطر طراحی سیستم تامین برق جریان متناوب به شهرت زیادی دست پیدا کرد.

براساس گزارش تايم به نقل از همشهری، اين مهندس مشهور ميتوانست به هشت زبان زنده جهان صحبت كند، از حافظهاي باورنكردني برخوردار بود و تا زمان مرگش 300 اختراع را به نام خود ثبت كرده بود. نام او را ايلان ماسك براي شركت و خودروي برقي مشهورش انتخاب كرده و لريپيج بنيانگذار شركت گوگل بارها و بارها او را الهام بخش توصيف كرده است.
به نظر ميرسد اين دانشمند نابغه در سال 1926 و در مصاحبهاي اختراع اسمارتفونها را پيشگويي كرده بود. در اين مصاحبه كه توسط جان.بي.كندي انجام شده، تسلا ميگويد: « زماني كه فناوري بيسيم به خوبي در سرتاسر جهان فراگير شود، به مغزي بزرگ تبديل خواهد شد، همه چيز به جزئي از يك كل حقيقي و موزون تبديل می شود. ما بايد بتوانيم در لحظه و فارغ از بُعد فاصله با يكديگر ارتباط برقرار كنيم. علاوه بر اين، از طريق تلويزيون و يا تلفن بايد بتوانيد يكديگر را به همان وضوح و كيفيت ببينيم كه در ملاقاتهاي رو در رو ميبينيم، حتي اگر فاصله چند هزار كيلومتري ميانمان وجود داشته باشد؛ و ابزاري كه به ما چنين تواني را خواهد داد به شكلي حيرت آور در مقايسه با تلفنهاي امروز ساده تر خواهند بود، تا اندازهاي كه ميتوان آن را درون جيب يك جليقه حمل كرد.»
پيشگويي هاي آگاهانه تسلا كه تقريبا يك قرن پيش بيان شده، به تازگي در وبلاگ bigthink بازنشر داده شده است. تسلا در ادامه اين مصاحبه پيشگويي آينده نگرانه ديگري نيز انجام داده و ميگويد در نهايت زنان بر مردان برتري خواهند يافت: « تلاشهاي زنان در راستاي برابري جنسيتي به نظم جنسيتي جديدي منجر خواهد شد، كه در آن زنان برتر خواهند بود. اثبات برابري و پس از آن برتري زنان به واسطه تقليد سطحي فيزيكي زنان از مردان رخ نخواهد داد، بلكه هشياري و خيزش خرد زنان به اين امر منتهي خواهد شد.»
تسلا به خاطر پيشگوييهاي آينده نگرانهاش در قرن بيستم شهرت بسياري به دست آورد. نياز به چنين ديدگاههاي آينده نگرانهاي امروزه به شدت احساس ميشود. براساس گزارش فوربس، شايد يكي از حرفههاي آينده، توانايي در پيشبيني و تحليل آينده باشد. در همين راستا شركت اينتل برايان ديويد جانسون را به استخدام خود در آورده است تا با تلفيق ادبيات علمي تخيلي، مردمشناسي و مطالعات مصرف روند آينده شركت را پيشبيني كند. همچنين متخصص آيندهنگر و نو آوري به نام جيم كرول نيز به مشترياني مانند موتورولا، والت ديزني و شركت مككينزي مشاوره هايي براي بهبود روند فعاليتشان در آينده مي دهد.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: Time.com
با سلام
بهتره اسمش رو بذاریم پیش بینی نه پیش گویی!
چه اندازه این آدم باهوش بوده
یه پیشنهاد داشتم،اگه امکان داره کاناله تلگرامتون هم راه اندازی کنبد،مطمعنا افراد خیلی زیادی از این روش با پیجتون اشنا میشن و به اطلاعات خیلیا افزایش پیدا میکنه
دقیقا مثل من تمام نشریه بیگ بنک کپی پیس تلگرام میکنم
کانال تلگرام داریم دوست عزیز. میتونید در اینجا عضو بشید:
https://telegram.me/big_bangpage
با این نوشته ها شان تسلا رو پایین نیارین !!!!
تسلا دانشمند بزرگی بود یا بهتر بگم مهندس بزرگ ، الهام بخش تمامی مهندسان برق … تسلاها و داووینچی ها خیلی جلوتر از زمانه خودشون حرکت کردن طوری که اگر بسیاری ازاین دست دانشمندان هم عصر هم میشدن به کمک هم میتونستن دنیا رو از این چیزی که هست در طول چند دهه ، قرن ها به جلو ببرن .
نظریه های تسلا همچنان بکر و تخیلی به نظر میرسن ولی با پیشرفت هر روزه علم هر روز واقعی و واقعی تر میشن طوری که انگار آینده در همین خلاصه میشه … دانشمندان بزرگی در 200 سال اخیر ظهور کردن که به کمک هم تونستن بشر رو به اینجا برسونن ، بماند که شاید کمتر از 10% یافته ها و علمشون به صورت کاربردی در اختیار عموم مردم قرار گرفت و بسیاری از یافته هاشون به صورت محرمانه دردسترس عده ی کمی از دانشمندان و محققان اون هم برای مقاصد خاص قرار گرفته .
امثال تسلا خیلی چیزها رو کشف میکردن که حتی از نظر خودشون شاید بخشی از یک آزمایش محسوب میشده که دانشمند یا مهندس دیگری در اونطرف دنیا این رو به عنوان یک اختراع بزرگ به نام خودشون ثبت میکردن، چرا ؟ چون تسلاها و انشتین ها و … دنبال این بازی ها نبودن و به فکر ایده هایی بزرگ بودن که زندگی بشر رو متحول میکرده و از دید انسان های اون زمان چیزی جز وهم و تخیل نبوده ولی الان بشر حسرت داشتن حتی یک سال بیشتر این انسان های بزرگ داره چرا که به ازای یک سال رشد بیشتر اون ها ما 10 ها سال یا بیشتر به جلو میرفتیم .
اصولا وقتی دریچه های بسته ذهنی باز میشه و درنتیجه علم آدم زیاد میشه اولین اتفاقی که میوفته توانایی پیش بینی آینده اس !
مث من!