بیگ بنگ: چرا ابرها یک شش ضلعی روی زحل ایجاد کردهاند؟ هیچکس دقیقا مطمئن نیست. این طوفان عظیم در طی پرواز فضاپیمای ویجر در دهه ۱۹۸۰ بر فراز این سیاره کشف شد و هیچکس تاکنون چیزی شبیه به آن را در هر کجای دیگر منظومه شمسی ندیده بود.
دوربین فضاپیمای کاسینی در اواخر سال ۲۰۱۲ با بدست آوردن اولین چشم اندازهای روشن شده با نور خورشید از شمال دوردستِ زحل توانست این تصویر خیرهکننده و رنگ کاذب از قطب شمال سیارۀ حلقهدار را ثبت نماید. ترکیبی از دادههای تصویری نزدیک به فرو سرخ باعث ایجاد رنگهای قرمز برای ابرهای کم ارتفاع و سبز برای ابرهای مرتفع شده و یک ظاهر شفاف به ابرهای زحل داده است. این تصاویر و تصاویر مشابه پایداری طوفان شش ضلعی، حتی ۲۰ سال پس از پرواز ویجر را نشان میدهد.
فیلمهای قطب شمال زحل نشان میدهند که ساختار ابر در حالی که چرخش میکند ساختار شش ضلعیاش را حفظ میکند. بر خلاف ابرهایی که بر روزی زمین شش ضلعی به نظر میرسند، الگوی ابرهای زحل دارای شش ضلع کاملاً مشخص و با اضلاع تقریباً برابری هستند. چهار زمین میتواند در داخل شش ضلعی جای بگیرد. همچنین فراتر از ابرها در سمت راست، قوسهای حلقۀ چشم نواز سیاره زحل به رنگ آبی ِ روشن دیده میشود.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: apod
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=93521
بسیار ازمقاله های خوب و بروزتان ممنونم
صدرصد موجوداتی زندگبی میکنن در اون نقاط که شش ظلعی هست ،نه موجودات هوشمند ،موجوداتی که برای گرم شدن خودشون از این روش استفاده میکنند و اون ضلع ها هم دیواره ی جدا سازی شون هست اینم به فرضیه ایه دیگه.