نگرانی های استیون هاوکینگ
بیگ بنگ: استیون هاوکینگ میتواند نماد مقاومت و سختکوشی باشد. او با شرایط جسمی وخیم خود، همچنان در دنیای علم حرف برای گفتن دارد، هاوکینگ اما درد و دلهایی هم دارد.
تمام کسانی که این متن را میخوانند اگر هاوکینگ را بشناسند برای او احساس خاصی قائل خواهند شد. چندی پیش فیلمی در مورد زندگی او ساخته شد تا مشقتهای زندگیاش را بهتر منعکس کند. استیون هاوکینگ اخیرا گفته که در مورد یک چیز بسیار نگران است. او میگوید اگر دانشجویی به وضعیت من دچار شود در دنیای امروز بدون حامی و پشتیبان باقی خواهند ماند، زیرا دانشگاهها دیگر مانند قبل به این هزینهها اهمیت نمیدهند. بنابراین این دانشجویان نمیتوانند به راحتی وقت خود را صرف پژوهش و کسب علم کنند.
در دانشگاه کمبریج، جایی که او همیشه حضور داشته، مراسمی برای پنجاهمین سال حضور او در این دانشگاه انجام شد. او به «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» مبتلا است. استیفن میگوید: «از اواسط دهه 60 میلادی بیماریاش وخیمتر شد و از همان موقع دانشکده [دانشکده گونویل و کیز دانشگاه کمبریج] مسیر را برای پیشرفت من هموار کرد. اما امروزه دیگر اوضاع متفاوت است. دانشگاهها دیگر مانند قبل به این شکل کمک نمیکنند.»
اما چرا استیون هاوکینگ تا این اندازه نگران است؟ دلیلش این است که بودجه تحصیلات تکمیلی دانشگاهها کم شده و همین مسئله باعث شده تا دست دانشگاهها در کمک به دانشجویان ناتوان بسته باشد. در حال حاضر 53000 دانشجوی معلول در انگلستان مشغول به تحصیل هستند و یک بودجه مخصوص به خود را دارند. اما از سال آینده قرار است که از بودجه آنها به شکل کاملا چشمگیری کاسته شود. بنابراین شرایط تحصیل و معیشتی این دسته از دانشجویان با مشکلی جدی روبهرو خواهد شد.
بیماری پرفسور هاوکینگ در سال 1963 تشخیص داده شد؛ یعنی دو سال پیش از آن که به او بورس تعلق گیرد. استیون میگوید: «آن بورس تحصیلی نقطه عطف زندگی من بود. معلولیت من بیشتر و بیشتر میشد ولی با کمک آن بورس توانستم به تحصیل خودم ادامه دهم.» پروفسور هاوکینگ به چندین مورد اشاره میکند که در فیلم مربوط به زندگی او به نمایش در آمد. وی ادامه داد: «در اواسط دهه 80 میلادی در سوئیس بودم و در آنجا پزشکان تشخیص دادند که ذاتالریه دارم. سپس از همسرم پرسیدند که آیا او موافقت میکنند که دستگاههای کمک به زندگی را قطع کنند. اما دانشکده ما در کمبریج بود که دستور داد من را با یک پرواز چارتر به آنجا برگردانند. سپس عملی روی من انجام شد که زندگیام را نجات داد.»
هاوکینگ در ادامه میگوید: «یک آپارتمان در وست رود به من و خانواده من اختصاص داده شد و الان یک خوابگاه دانشجویی با اسم من در آنجا ساخته شده است. دانشکده ما یک آسانسور مجهز در ساختمان نصب کرد تا رفت و آمد من راحتتر شود.» پروفسور استیون هاوکینگ سال گذشته در چالش «سطل آب یخ» شرکت کرد و مبلغ قابل توجهی را نیز کمک کرد، این فیزیکدان مشهور حالا 73 سال دارد و معتقد است اگر کمک دانشگاه کمبریج نبود، او هرگز نمیتوانست به جایی برسد.
اساتید و مسئولان دانشگاه کمبریج که در این مراسم حضور داشتند از تلاشهای پروفسور هاوکینگ قدرانی کردند. سر الن فِرشت رئیس گونویل و کیز گفت که ساختمانهای بیشتری را برای رفت و آمد معلولان آماده کرده است. او اضافه کرد: «من هنوز هم از استیون حمایت میکنم. سال 1965 به ما اطلاع دادند که او تا چند سال دیگر خواهد مرد و نخواهد توانست که پروژه خود را تکمیل کند. اما در کمال تعجب دیدیم که او 50 سال دیگر نیز عمر کرده است. او زنده ماند و به یکی از مشهورترین فیزیکدانان تاریخ تبدیل شد. در سالهای اول، صدای استیون کاملا به گوش ما نمیرسید و فقط کسانی که او را میشناختند متوجه میشدند که او چه میگوید. اما خوشبختانه تکنولوژی به کمک ما آمد و توانستیم صدای او را واضح بشنویم.»
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: theguardian
فكر ميكنيد دانش ما نسبت به اينده چقدر ميتونه كوچك و حقير باشه؟
تا زماني كه خيل عظيمي از سئوالات كليدي بي پاسخ مونده نميتونيم به طور دقيق نتيجه گيري كنيم
دانشمندان بزرگ اشتباهات بسيار بزرگي هم داشتن
ما فعلا ميتونيم بگيم شواهد و نظريات نبايد در ضديت قرار بگيرند !!!
من وقتی یه دندونم که خیلی داغون شده بودو کشیدم تا چند روز گریه میکردم افسردگی گرفتم انگیزه زندگی نداشتم… واقعا تعجب میکنم چطور با این وضعش بازم رفت دنبال علم و دانش ؟ چقدر امید و انگیزه …واقعا حیرت انگیزه… وقتی با این وضعیتش بازم به فکر پیشرفت بشره واقعا قابل احترامه…
دوستان عزیز: ماورا طبیعت برای موضوعاتی صدق میکند که بشر عاجز از کشف ان است نه حقیقتا اینکه ماورایی وجود داشته باشد. دراصل میتوان گفت که ماورا از نادانی ما .. هویت پیدا کرده است . تازمانی که به جواب سوالی یا مجهولی دست نیافته ایم ..قضیه ماورا .. ظاهرا مطرح است ولی زمانی که مجهول معلوم میشود دیگر قضیه…… منتفی میگردد.. البته مجهولات همیشه خواهد بود و اطلاعات ما همیشه ناقص تراز اینده و کامل تر از گذشته خواهد بود و اگر انتظار داشته باشیم که همه مجهولات عالم را خواهیم فهمید منطقی نخواهد بود و این زمانی به اوج خود می رسد که تغییرات و تحولات مواد و اجسام و….فرگشت را را نمایان خواهد کرد همچنان که از میلیونها سال پیش اغاز و همچنان در تکاپو و دگرگونی میباشد واین تغییرات طبیعی که از خود طبیعت اغاز و در خود طبیعت هم ادامه پیدا خواهد کرد بدون اینکه از ورای طبیعت .. پا بیرون نهد.
سلام کسانی که تا اسم این دانشمند بزرگ میاد هی میگید کافر و از این حرفا این آقا هر چی باشه بهتر از ماست چون رفته دنبال خدا تحقیق کرده ببینه خدا چیه کجا میتونه باشه چگونه عالم رو هدایت میکنه و…. اونم با چه مشکلاتی (منظورم بیماری که داره) ولی ماها چی یه نگاهی به خودمون بندازیم ماها چه کردیم تا خدا رو بشناسیم?ماها چه کردیم تا دنیای اطرافمون رو بشناسیم?ماها …
و چه قدر رفتار دانشگاه کمبریج شبیه به رفتار دانشگاه های ماست
یک انسان واقعی . عاشق افکارشم
اگه بعضی افکارش غلط باشه چی؟
الکی، مثلا ما نمی دونیم منظورتون چیه!!!
اگه برای بشریت ضرر نداره تحملش کن و اگه ضرر داره نقدش کن .
دوست عزیز ، پروفسور استیون هاوکینگ بیش از هرکسی در قرن ۲۱ به گسترش فهم و دانش بشری راجب جهان کمک کرده . حالا اینکه به یک سری چیزها اعتقاد داره یا نداره نه من مربوطه و نه به شما و آقای متین . لطفا افراد رو بر اساس اعتقادات یا تمایلات شخصیشون قضاوت نکنید .
تشخیص افکار صحیح یا غلط از منظر ایده لوژیک صحیح نیست و بایستی بر اساس مطالعات و ازمایشهای علمی پی گیری شود