سفر به آینده امکانپذیر است
بیگ بنگ: در واقع، همین الان در حال سفر به آیندهایم. ما در هر ثانیه از هر روزِ زندگیمان در حال پیشروی به سوی آیندهمان هستیم؛ یعنی به معنای واقعی کلمه در حال حرکت در زمان هستیم. همین مورد برای حرکت در فضا نیز صدق میکند.
به گزارش بیگ بنگ، این نکتۀ خیلی مهمی به شمار میآید. حرکت در زمان هم نوعی حرکت است و چه بخواهید چه نخواهید، ما با حرکت در زمان به آینده خود میرسیم. نکته جالب این است که اگر بخواهید، امکان “جهش در زمان” هم وجود دارد. بگذارید این موضوع را با شفافیت بیشتر توضیح دهیم. ابتدا باید قدری کار مهندسی انجام دهید. فیزیکِ نظریه نسبیت خاص اینشتین میگوید که امکان معامله حرکت در فضا با حرکت در زمان وجود دارد. اگر کاملاً بیحرکت ایستادهاید، در بُعدی از زمان با سرعت خاصی در حال حرکت هستید.
با این حال، به محض ِ اینکه حرکت در فضا را شروع کنید، سرعت حرکتتان در زمان کُند میشود. به عبارت دیگر، هرچقدر سریعتر در فضا حرکت کنید، همان قدر کُندتر در زمان حرکت خواهید کرد. این بدان معناست که اجسامِ در حال حرکت (مثل ساعتی که روی موشک تعبیه شده است) قدری کُند عمل میکنند. یک ثانیه برای فردی که در فضاپیمایِ در حال ِ حرکت حضور دارد، کمی طولانیتر از فردی میگذرد که بیحرکت ایستاده است. برای اینکه این کار تاثیر قابل توجهی داشته باشد، باید به سرعت نور نزدیک شویم که عملاً کار بسیار دشواری است؛ برای نمونه، فضانوردهایی که با سرعت دهها هزار کیلومتر بر ساعت به دور مدار زمین گردش میکنند، تنها یک میکروثانیه یا بیشتر با ساعتهای ما در زمین فاصله دارند.
سریعترین فضاپیمای ساخته دست انسان حتی به یک دهمِ درصد سرعت نور هم نرسیده است. اما اگر مدت زمان زیادی برای نزدیک شدن به آن محدودیت سرعت در جهان صرف کنید، ساعتتان به همان میزان کُندتر عمل خواهد کرد. بنابراین، امکان سفر به آینده برایتان فراهم خواهد شد. هیچ چیز متفاوتی احساس نخواهید کرد، اما بسته به اینکه با چه سرعتی حرکت میکنید، وقتی چند سال دیگر به زمین بازگردید، متوجه خواهید شد که ساعتها در زمین تا هزاران یا حتی دهها هزار سال پیشروی کردهاند. پس آینده به شما تعلق دارد و کاملاً بستگی به خودتان دارد که با چه سرعتی به آن دست یابید.
ترجمه: منصور نقیلو/ سایت علمی بیگ بنگ
منبع: phys.org
من ان متن بالا را اصلا نخواندم اما میدانم سفر به بخشی از اینده ان هم در زمان حال قطعا امکانپدیر است همیشگی نیست ولی قاطع امکان پذیر است در شب سه شنبه شخص در مکانی در عصر روز چهارشنبه برای لحظاتی با تمام جزئیات قرار گیرد فارق از هر نوع گرایش متداول زمینی اما در فرایندی طویل از پس تفکر بر یک موضوع و نهایتا دیدن ان موضوع در زمان و مکان مقرر هر کسی خویش را در مقابل دیگری برتر میشمارد با این فرض که به خیال خود از دیگری برتر است حال انکه به خیال واهی دیگری را فکر مکند میشناسد در صورتی که به اندازه حجم دانه ای از ماسه هم نمیداند چرا که دانه را دیده اما خبر از صحرای ان ندارد اما انسانها هم در مقابل یکدیگر همین تفکر را دارند اما خیلی ها میایند که روزی بروند خیلی ها هم انتخاب میشوند که بدانند امدن بحر چه بود و رفتنم به بحر چه چیز
در گذر از فضا،اگرزمان متغییر وسرعت ثابت باشد شخص عملا ب اینده سفر کرده است یعنی اگر فرد در فضا باسرعت حدود ۱۰۰ک م بر ثانیه حرکت کند وشتابش ثابت باشدنسبت ب شخصی ک در همان زمان ساکن بوده ب اینده سفر کرده است وشخص ساکن در گذشته است
یه سوال مشاهده ذرات روی ذرات تاثیرمیزاردایامشاهده فضازمان روی فضا زمان تاثیرمیزارد؟
بله باتوجه ب نظریه نسبیت عام وتامیم ان با نظریه خاص هاوکینز
مشاهده ذرات بررفتارذرات تاثیرمیزاردایامشاهده فضازمان هم میتونه برفضازمان تاثیربزارد؟
دَ هـَ نـِ ت سرویییییس!
یک سوال که شاید خنده دار بنظر برسه. پس اگه با سرعت نور حرکت کنیم اطرافمون چه شکلی میشه. تا اونجا که یادمه باید نور از جسم به چشممون بازتاب بشه تا ببینیم. ولی اینجوریکه تا بیاد به چشممون برسه که ما رفتیم یا حداقل باهم حرکت میکنیم. پس از اطرافمون چی میمونه. در این شرایط اینده تغییر دادن به چه شکلی میشه؟
من رشتم فیزیک اینا نیس. اگه سوال رو فرم نیس ببخشید
سرعت نور مستقل از ناظر هست… یعنی تفاوتی در ظاهر نمیبینید ولی اطراف روی دور تند قرار میگیره یا زمان برای شما کند تر میگذره!
تامادامی ک در حرکت هستید با این سرعت صرفا جسمی را نمیبینید تا ب حالت سکون برسید وتغیرات اجسام در اینده بی معناست ارجاع میدم ب نظریه ششم انیشتن