بیگ بنگ: این ماه زمان خوبی برای تماشای مشتری است. برای پیدا کردن بزرگترین سیارۀ منظومهشمسی در آسمان، پس از غروب خورشید به سمت جنوب شرقی نگاه کنید – مشتری بعنوان درخشانترین شی در آن بخش از آسمان دیده می شود.
اگر یک دوربین دوچشمی یا تلسکوپ کوچک داشته باشید، باید بتوانید چهار عدد از درخشانترین قمرها و احتمالا رشتههای ابر را در کنار مشتری ببینید. این عکس برجسته حدود یک ماه پیش از خلیج فارس گرفته شد. این عکس مشتری را درست در سمت راست رشتۀ عمودی دیسک مرکزی کهکشان راه شیری نشان می دهد. اشکال سنگی در تصویر شبیه دهان یک هیولای غولپیکر هستند که آمادۀ قورت دادن مشتری است. وقتی مشتری را می بینید، جالب است بدانید که فضاپیمای رباتیک جونو ناسا به طور همزمان در حال بازدید و مطالعۀ این سیاره است. همچنین زحل در این ماه قابل رویت است و اگرچه نزدیک مشتری قرار دارد، اما به اندازۀ آن درخشان نیست.
عکس: محمد حیاتی
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: apod
لینک کوتاه نوشته : https://bigbangpage.com/?p=86404
سلام قمرهای بزرگی ماننداورانوس وایا جرم انها ازگازهاست وراهنمایی کنیدچطورقمرهارارصدکنیم بصورت اماتور
با سلام خدمت سرکار خانم الله وردی وتشکر بابت مقالات با ارزش و مفید شما سوالی برای بنده پیش آمد خواستم بپرسم ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی بفرمایید علت درخشش سیاره مشتری چیست آیا مانند قمرها نور خورشید را بازتابش میکند یا از خود نور دارد ؟
سلام عزیز
همانطور که اتمسفر زمین باعث میشه نور خورشید رو که در خلاء پدیدار نیست آسمان زمین رو به رنگ آبی تبدیل کنه
گاز های موجود در سطح بالایی اتمسفر(مریخ اتمسفر نداره) اگه کمی به عمق مشتری بریم، فشار به قدری بالاست که هیدروژن به صورت مایع فلزی تبدیل می شه و همین باعث تولید فوتون(نور) میشه و البته خود گاز های مشتری بدیل اشباح شدم نور خورشید رو به مقدار کمی بازتاب میکنه
من که نفهمیدم هیدروژن که نا فلز هست چگونه مایع فلزی میشود؟