بیگ بنگ: میزان انرژی مورد نیاز برای تله پورت یا دورنوردی یک فرد آن را نشدنی ساخته است، اما حتی اگر شما بتوانید منتقل شوید آیا حاضر به این کار هستید؟

به گزارش بیگ بنگ، همچنان که مسافرت هوایی خسته کننده می شود، این ایده که به سادگی داخل اتاقکی در یک سمت دنیا پرت شوید و دوباره در سمت دیگر دنیا ظاهر شوید بسیار جذاب تر می نماید. به هر حال، موانع تکنیکی بسیار زیادی در این راه وجود دارند؛ شاید شدنی باشد که یک تکه بسیار کوچک را دورنوردی کنیم، مانند یک ویروس، اما برای هر چیز بزرگتری محدودیت های فیزیکی وجود دارند که به آن معنی است که ضروری است تا انتقال به صورت ذره به ذره صورت گیرد.

میزان انرژی مورد نیاز برای دورنوردی یک فرد آن را نشدنی ساخته است
میزان انرژی مورد نیاز برای دورنوردی یک فرد آن را نشدنی ساخته است

حتی جدا از ناتوانی ما برای دستکاری دقیق ماده در آن سطح، ابعاد موضوع شگفت انگیز است. بدن یک انسان شامل حدود ۷ ضرب در ۱۰ به توان ۲۷ اتم است (به معنای ۱ با ۲۷ صفر جلویش). تصور کنید که شما بتوانید یک تریلیون اتم را در هر ثانیه پردازش کنید، هنوز هم ۷ ضرب در ۱۰ به توان ۱۵ ثانیه طول می‌کشد تا تمام شخص را اسکن کنید که ۲۰۰ میلیون سال است!

همچنین مقدار شگرفی داده باید ارسال شود که هزینه انرژی بالایی دارد. یک تخمین محافظه کارانه آن را حدود ۱۰ به توان ۱۲ گیگاوات ساعت، دانسته است. گنجایش نیروگاه بریتانیا سال گذشته ۸۳ گیگاوات بود، پس دورنوردی یک انسان توان تولیدی بریتانیا در طی بیش از یک میلیون سال را مصرف می کند.

نکته مهم دیگر اینجاست: حتی اگر انجام آن شدنی باشد مسافران برای استفاده از دستگاه دورنوردی بی میل و مردد خواهند بود. به یاد داشته باشیدکه این کار شما را از نقطه A به B منتقل نخواهد کرد. در عوض شما را تکه تکه می کند، اتم به اتم بدن شما را تجزیه می کند و یک کپی یکسان می سازد. بلی، «شمای دورنوردی شده» از دید دیگران کاملا مانند شما به نظر می رسد، با همان اندیشه ها و خاطره ها.

اما آن یک کپی خواهد بود و شما از بین خواهید رفت. برای مطالعه بیشتر در زمینه دورنوردی مقاله «گذار دورنوردی از تخیل به واقعیت!» راهگشا خواهد بود.

باز نشر: سایت بیگ بنگ /محسن کرمی – نشریه دانشمند – شماره ۶۱۴ – آذر ۱۳۹۳

منبع: نشریه فوکوس

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

16 دیدگاه

  1. من در سایت دیگر خواندم زمان تلپورت سلول‌های بدن آدم از هم جدا می‌شوند و تلپورت انجام می‌شود.
    آیا این درست است؟

  2. سلام من خیلی تلپورتم و ذهن من رو چند نفر می خونند خیلی بده دیگه می خواهم این طوری نباشه ای کاش که درست شه

  3. ممنون آقا محسن کرمی عزیز بابت مطالبت
    آقا محسن اگر میتونی مطالب بیشتری راجع به زمان و فضا و کارهای آقای ویلر مثل اون مقاله جهان کوانتومی ایستا و صفر شدن زمان و یه مقدار بصورت جامع تر قرار بده

    تشکر از عوامل زحمت کش بیگ بنگ

  4. تله پورت با موج و انرژی و تئوری اطلاعات سرو کار داره و ربطی به ماده نداره ! اتم های بدن من همون اتم های موجود توی خورشید و ماه و کره زمینه ! اگه یه خورده عمیق تر فکر کنیم ( ونه خدایی نکرده خیلی زیاد عمیق !! ) به نتایج معقول و منطقی بیشتری میرسیم ! .

    1. کاشف جان نکته همینه که تا زمانی که با اطلاعات و داده ها سروکار داریم مشکلی وجود نداره
      زمانی هم که با اشیا کار میکنیم باز به قول شما اتم ها تفاوت چندانی ندارند
      اما مشکل زمانی بروز میکنه که بخوایم یه موجود زنده (که برای ما مهم باشه! و از همه بالاتر خود انسان) رو دورنوردی کنیم. در این حالت در کنار خوبی‌هاش یه سری مشکلات و بحث های فلسفی هم به وجود میاد که نمیشه به راحتی از کنارشون گذشت و دید که آیا کسی حاضره دیگه نباشه تا یه کپی از اون یه جای دیگه باشه؟!
      آیا اصلا تفاوتی بین ما و کپی ما هست؟!!
      بحث در مورد دورنوری انسان بسیار ظریف و سنگینه و از سمتی هم به دلیل ویژگی های زیادی که داره نمیشه به راحتی این امکان رو کنار گذاشت…

  5. قسمت بدش اینه که خود شخص می میره!
    خب صد سال نمیخوام دیگران با دیدن کپی من فک کنن من هستم در حالی که خودم تمام شدم

    1. دقیقاً
      در واقع این مطلب این سوال رو به ذهن متبادر می کنه که آیا واقعاً ما صرفاً همین بدن و همین فکریم؟؟؟؟!!! اگه ما فقط همین بدن و فکریم (ولاغیر) پس چرا در این حالت ما میمیریم؟؟؟؟

        1. کاملاً باهات موافقم
          اینا در نمیابند. چون بدن خود ما در حالت عادی هم داره مدام تغییر می کنه و چه بسا مواد و مولکولهای بدن انسان در طی عمرش حداقل یک بار به طور کامل عوض میشوند ولی “من” نمیمیرم کس دیگه ای بشوم

      1. محمودی جان دو تا رایانه رو در نظر بگیر که هردو کاملا نو هستن. در این حالت هر دو کاملا شبیه به یکدیگه هستن ولی هر کدام از اتم‌های جداگانه‌ای تشکیل شدن پس نمی‌توان اونها رو کاملا یکی دونست و صرفا شبیه به هم هستن. آیا در این حالت نیازه که برای اون‌ها چیزی دیگه! در نظر گرفت تا تفاوتشون رو نشون بدیم؟!